Συμμετέχετε στην προωθητική ενέργεια «Συγκέντρωση ΒΑ Nutrilite™»: κερδίστε ΔΩΡΑ για τη γιορτή της 90ης επετείου μας!

01 Αυγούστου 2024

Ένα ξεχωριστό ταξίδι για μια καλύτερη ζωή προς τιμήν της χρονιάς που αποτελεί το ορόσημό μας!

Η Nutrilite™ παρέχει προϊόντα και λύσεις για το ταξίδι υγείας και ευεξίας σας από το 1934. Είτε είστε μαζί μας εδώ και πολλά χρόνια είτε έχετε έρθει πρόσφατα στην Amway, σας ευχαριστούμε που επιλέγετε τα προϊόντα Nutrilite για την καθημερινή υποστήριξη της υγείας σας. Για να τιμήσουμε αυτήν τη σημαντική επέτειο, παρουσιάζουμε την προωθητική ενέργεια Συγκέντρωση ΒΑ Nutrilite - μια ειδική ευκαιρία να γιορτάσουμε όλοι μαζί και να σας ανταποδώσουμε την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλα αυτά τα χρόνια.

Από την 1η Αυγούστου έως τις 31 Οκτωβρίου 2024, οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να ξεκλειδώσουν συναρπαστικές ανταμοιβές συγκεντρώνοντας ΒΑ από τις αγορές όλων των προϊόντων Nutrilite.

  • Συγκεντρώστε τουλάχιστον 250ΒΑ από τις αγορές προϊόντων Nutrilite κάθε μήνα κατά τη διάρκεια της περιόδου των τριών μηνών και κερδίστε μια τσάντα ταξιδιού υψηλής ποιότητας, με την επωνυμία «Nutrilite 90th Anniversary».
  • Συγκεντρώστε περισσότερους από 500ΒΑ από τις αγορές προϊόντων Nutrilite κάθε μήνα κατά τη διάρκεια της περιόδου των τριών μηνών και θα λάβετε και την τσάντα ταξιδιού υψηλής ποιότητας αλλά και ένα ακόμη ΔΩΡΟ - το ρολόι Fitbit Charge 6!

Η τσάντα ταξιδιού δεν είναι μόνο πολύ πρακτική για τα ταξίδια σας, αλλά χρησιμεύει για να σας υπενθυμίζει ότι πρέπει να δίνετε προτεραιότητα στην υγεία σας όπου κι αν βρίσκεστε. Διαθέτει χώρο για να πακετάρετε τα απαραίτητα προϊόντα Nutrilite και άλλα χρήσιμα πράγματα για τα ταξίδια σας, διασφαλίζοντας ότι η δέσμευσή σας για ευεξία παραμένει σταθερή, ακόμη και όταν βρίσκεστε εν κινήσει.

Το έξυπνο ρολόι προσφέρει επιπλέον υποστήριξη για τους στόχους υγείας σας, συμπληρώνοντας τα οφέλη της τσάντας ταξιδιού. Ενσωματώνεται εύκολα στην καθημερινή σας ρουτίνα, διασφαλίζοντας ότι οι υγιεινές συνήθειες που αποκτήσατε αυτές τις 90 ημέρες παρατείνονται και μετά την περίοδο της συγκέντρωσης ΒΑ.

Ωστόσο, ενώ αποτελούν μια σημαντική ανταμοιβή στο τέλος της περιόδου συγκέντρωσης ΒΑ, η εστίασή μας εκτείνεται και πέρα ​​από αυτά τα δώρα. Το πραγματικό έπαθλο έγκειται στις μόνιμες αλλαγές που θα κάνετε για ένα πιο υγιές μέλλον. Στόχος μας είναι να σας δώσουμε τη δυνατότητα να αναπτύξετε θετικές, δια βίου συνήθειες που ξεπερνούν την περίοδο της προωθητικής ενέργειας.

Μπορείτε να βρείτε τα προϊόντα Nutrilite τα οποία υπολογίζονται στην προωθητική ενέργεια ¨Συγκέντρωσης ΒΑ" εδώ

Ξεκινήστε αυτό το ταξίδι μαζί μας σήμερα!


Συχνές Ερωτήσεις

Για μεγαλύτερη σαφήνεια και να απαντήσετε σε τυχόν ερωτήσεις σχετικά με την επιλεξιμότητα, τις ανταμοιβές και άλλες σημαντικές λεπτομέρειες, παρακαλούμε να διαβάσετε τις ακόλουθες «Συχνές Ερωτήσεις». Εάν έχετε επιπλέον ερωτήσεις, μη διστάσετε να απευθυνθείτε για βοήθεια στην ομάδα υποστήριξης πελατών.

  1. Ποιος μπορεί να συμμετάσχει σε αυτήν την προωθητική ενέργεια;
    Μπορούν να λάβουν μέρος ABO, Member Plus+ & Marketing Advisors.
     
  2. Τι γίνεται στην περίπτωση που δεν συγκεντρώσω τους απαραίτητους ΒΑ τον 1ο ή τον 2ο μήνα; Μπορώ να επιτύχω τις προϋποθέσεις συγκεντρώνοντας τους προσωπικούς ΒΑ που μου λείπουν τον επόμενο μήνα;
    Οι ΒΑ πρέπει να συγκεντρώνονται σε μηνιαία βάση. Εάν δεν επιτύχετε τους απαραίτητους ΒΑ τον 1ο μήνα, δεν μπορείτε πλέον να συμμετέχετε σε αυτήν την προωθητική ενέργεια.
     
  3. Πώς λειτουργεί για την προωθητική ενέργεια ο συμπληρωματικός μηχανισμός (top up) σε σχέση με τους προσωπικούς ΒΑ;
    Δεν υπάρχει μηχανισμός (top up) για να επιτύχετε αυτήν την προωθητική ενέργεια. Επίσης, οι ΒΑ που επηρεάζονται από τον συμπληρωματικό μηχανισμό (top up) δεν υπολογίζονται.
     
  4. Ποια προϊόντα υπολογίζονται για την προωθητική ενέργεια συγκέντρωσης ΒΑ;
    - Υπολογίζονται όλα τα προϊόντα των επωνυμιών Nutrilite, Truvivity και bodykey. Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη σας το ενδεχόμενο ότι οι ενεργές προσφορές μπορεί να έχουν ανάλογη μείωση ΒΑ.
    - ΔΕΝ υπολογίζονται τα προϊόντα των επωνυμιών XS, Artistry, eSpring, iCook, g&h, Glister, Satinique και τα προϊόντα για το Σπίτι.
    Παρακαλούμε να δείτε όλα τα προϊόντα που υπολογίζονται στη συγκέντρωση ΒΑ, εδώ.
     
  5. Θα λάβω την ανταμοιβή/τις ανταμοιβές ανά αιτούντα;
    Ναι. Θα λάβετε την ανταμοιβή(εις) ανά αιτούντα μόλις ολοκληρώσετε την συγκέντρωση των ΒΑ. Για παράδειγμα, εάν ένας κωδικός ABO περιλαμβάνει 2 αιτούντες και επιτύχει την συγκέντρωση των ΒΑ και οι 2 αιτούντες θα λάβουν την ανταμοιβή.
     
  6. Υπολογίζονται και οι προσωπικοί μου ΒΑ από το Προσωπικό καλάθι ή και οι ΒΑ από το Επιπλέον καλάθι;
    Υπολογίζονται όλοι οι ΒΑ, συμπεριλαμβανομένων των προσωπικών ΒΑ, των ΒΑ πελάτη και των ΒΑ του Επιπλέον καλαθιού. Εξαιρούνται οι ΒΑ των Συνεργαζόμενων Καταστημάτων.
     
  7. Υπολογίζονται οι ΒΑ από τις Επαναλαμβανόμενες Παραγγελίες;
    Ναι, υπολογίζονται.
     
  8. Αυτή η προωθητική ενέργεια μπορεί να συνδυαστεί με άλλα ειδικά προγράμματα όπως με τα Εκπτωτικά Κουπόνια ή το πρόγραμμα START;
    Ναι.
     
  9. Εάν συγκεντρώσω διπλάσιους προσωπικούς ΒΑ κάθε μήνα για 3 συνεχείς μήνες, θα κερδίσω το δώρο εις διπλούν;
    Η ανταμοιβή είναι το μέγιστο μία τσάντα ταξιδιού και ένα ρολόι Fitbit.
     
  10. Πότε και πώς θα παραλάβω την ανταμοιβή;
    Η ανταμοιβή/ές θα προστεθούν αυτόματα στην πρώτη παραγγελία οποιασδήποτε αξίας που θα υποβάλετε μετά τις 6 Νοεμβρίου.
     
  11. Πόσο χρόνο διαρκεί η εγγύηση του ρολογιού Fitbit Watch ή της τσάντας ταξιδιού;
    Η εγγύηση ικανοποίησης της Amway δεν ισχύει για τα δώρα. Η εγγύηση ικανοποίησης και η νόμιμη εγγύηση ισχύουν μόνο για το κύριο αγορασμένο/εξοφλημένο προϊόν και τα δώρα της προωθητικής ενέργειας δεν δημιουργούν δικαιώματα εγγύησης. Θα αντικαταστήσουμε το δώρο μόνο σε περίπτωση ζημιάς κατά την παράδοση.