Το στέγνωμα του καφέ σε συνθήκες ψύξης, θεωρείται η καλύτερη μέθοδος για την παραγωγή στιγμιαίου καφέ.
Ο καφές καβουρντίζεται, κατόπιν καταψύγεται σε πλάκες και στη συνέχεια αλέθεται σε κόκκους που μπαίνουν σε κενό αέρα με πολύ μικρή θερμοκρασία. Με αυτή τη διαδικασία ο πάγος μετατρέπεται άμεσα σε ατμό, αφήνοντας τους κόκκους ξηρούς, κοντόχοντρους και έτοιμους να τους χρησιμοποιήσετε.
Στην τιμή ΑΒΟ συμπεριλαμβάνονται 1,81€ ως φόρος κατανάλωσης καφέ